Followers

Thursday, July 1, 2010

eh, ayah tertinggal barang la!


:: SALAM SEMUA ::
cuti dah nak abes la.. huk3!~
pejam..celik..pejam..celik.. tinggal 1 week je lagi nak duduk umah! :(

sekarang, ayah kite tengah upah orang cat rumah.
maka, oleh sebab ade lelaki mundar mandir dalam umah, pergerakan amatlah terbatas. leceh betol! nak seksi-seksi dalam umah seniri pon xbole!

boleh dapat penyakit kemurungan nh sebab kebosanan. tapi, ayah tetinggal 1 barang. bende nh la yang jadi ubat penawar duka kite :)

haaaa...nh la! >>

alat pengubat duka..!

kalau ade alat nh kan, orang masam pon bole senyum.
tak caye? tengok nh..! >>>


haaa..kan tesenyum tuh! 

eleh..sebok la!

eeeee..perah santan la 2. :P

try test amek gambar kat new colour of wall bilik ayah. cantek x?

p/s : kebosanan nh.
 sebab 2 la buat entri merepek plus perasan. 
ngeee :) tapi, korang pon try2la.
kompem ah gumbire!~  

3 orang Jual Pantun:

hudhud said... [Beli Pantun]

hah mmg best btl dia tgl kan camera tu haha. kalau dslr lg best :P

AkuChumel said... [Beli Pantun]

hahaha aduh....nak..

MissNafa said... [Beli Pantun]

hud2 : DSLR 2 kite2 je pakai.kalo ayah kite,yg mcm nh pon da ckup canggih. hehe :)
chumel : :)