Followers

Friday, November 26, 2010

Rumahku syurgaku. hOhO


..Assalamualaikum..


hari ni aku nak cerita pasal journey to the south balik rumah. actually cerita nih dah basi pon. sebab dah 3 hari aku terperap kat rumah. tapi... nak citer jugak!


exam aku habis 19.11 tapi aku gatal isi nama untuk joint join tugas awam penang bridge marathon, aku terpaksa balik 22.11.. terseksa tau.? semua orang dah balik tinggalkan aku sorang. T____T  


mula-mula aku rasa bas gerak macam kura-kura. aku dah tidur.. bangun.. tidur.. bangun.. dekat 10 kali. tapi bila aku celik mata untuk kali yang ke-11 aku tengok dah masuk tol seremban. disebabkan aku sampai lebih awal daripada yang dijangkakan, terpakse la bersidai jap kat terminal 2 itu. *sigh*


HOHO. lepas je blah dari terminal 2, rutin yang boleh diibaratkan sebagai kebiasaan pon bejalan. jom chekidout!


POPULAR jom! 
best tuh. aku mintak bende alah ni untuk next birthday. sekali.. time tuh gak dapat terus. rezeki! rezeki! (tapi tak start bace ag. tidur lagi masyuk! teehee..)



dah alang-alang kan.. shopping sikit. tapi dah bosan. photo shoot pulak. tapi.. apehal orang pandang aku semacam. argh! hilang mood. 
gambar kecik je sebab buruk. wakaka!
   
masa nak balik tuh.. singgah 1 lagi tempat kegemaran. perut lapar.. dalam bas tak makan sebab tidur tak bangun-bangun...
big apple donut. tapi yang nh donushi.. saje nak rase yang nh pulak. selalunya kitorang 4 orang kongsi duit. awal-awal cuti ni, poket kembung lagi. *_^
pssst.. abang tuh kasik free 2. pastuh, deep coklat pon dye tambahkan sampai penuh 1 bekas. aku tak kenyit mate pon ok! hee~

lepas maghrib. perjalanan mesti diteruskan. perut mintak isi.. pizza hut pilihan hati.. actually, tiap kali aku balik je.. mesti makan pizza. yelah. kitorang bukanla kaya sangat. jadi parents aku decide, bila semua orang ada rumah.. baru boleh makan. nah! inilah masa yang sesuai.


sponsor kami malam itu :) tanks mummy & daddy...

kami pemangsa mereka mangsa..!

pemangsa yang kekenyangan~

si hidung kembang.. keh3.


dan. ia tamat disini. balik tuh.. semua tidur kekenyangan~ hilang rindu aku untuk 1 semester. hidup mesti diteruskan.. *tetibe*  okla.. aku nak kemas umah. bapak aku dah sound. HAHA. jumpa kamu dalam entry lain. tanks ea. daa~ 

5 orang Jual Pantun:

PinQib said... [Beli Pantun]

beli apa kat popular

shaffique said... [Beli Pantun]

layan diary of wimpy kid gak ke ? saya baru sampai buku ke-3. ;)


My latest entry : Kasut Adidas Superstars Facebook Dan Twitter

muhamadsufian89 said... [Beli Pantun]

terminal 2??org n9 la ni ye..hehe

MissNafa said... [Beli Pantun]

PinQib : laa.. tula. koleksi diary of a wimpy kid tuh ..

shaffique : layanla.. heee ;) lepas tgk movie dye.. terus mimpi2 nak beli novel dye..

suffian : haaa! pandai pon. n9 gak ke?

ubi said... [Beli Pantun]

o0o0..sedap makan pizza..len kali share eh..ehe