Followers

Sunday, November 7, 2010

tambah speed sikit. tolong .?


.. Assalamualaikum ..

gambar di atas menunjukkan slip exam saya :)

makanya.. nak dijadikan cerita, hari ini dah hari selasa. dah 2 hari study week berlalu dengan sia-sia. i dahla tengah tak sihat.. hujan pula mencurah-curah di ladang gandum. maka, ambil comforter dan bergulung di atas katil. ah. tak. itu tipu.! ambil buku dan belek-belek. harap ada input yang masuk.


masalahnya, ram otak aku berada pada paras 0 ke nh.? susah betul nak buat revision. otak, gerak cepat-cepat sikit ok.. masa itukan emas. aisy! tapi INI mungkin membantu aku dan juga korang-korang~ haa. kongsi TIPs jom ;)

korang nampak tak bulat merah tuh.? tengokla. tengok sungguh-sungguh.. dia tulis ape.? 19/11/2010, kan? maksudnye..? takde maksud.~ SALAH. teettt! kosong markah.







takpelah. i bagi uols berfikir secara kritis dan kreatif. nape i bulatkan tarikh tuh okey :) kalau ada jawapan comment kat bawah. nanti kita dating.! hehe~


p/s : rasenye ape jawapan sesuai untuk soalan aku tuh.?
wish me luck guy! doa kamu emas buat saye ;)

5 orang Jual Pantun:

♥yaya♥ said... [Beli Pantun]

gud luck! :)

- zuriey - said... [Beli Pantun]

semoga berjaya..do the best

NICK IRFAN said... [Beli Pantun]

huh! sian awk.. ape2pun semoga berjaya! amin...

MissNafa said... [Beli Pantun]

@ yaya : tq ya..

@ zuriey : tQ juga. tp sem nh makin malas stdy.

nick : kesian ? ade jawapan ke?

Ashraf Latif said... [Beli Pantun]

hoho usm...