Followers

Friday, February 18, 2011

Crafting is fun !


.. Assalamualaikum ..

Since aku sangat tak tau nak taip ape malam ini, tapi dalam masa yang sama aku sangat-sangat-sangat rindu nak update belog, maka aku buatlah tajuk poyo ni. Haha. (blushing)

masa felt craft tengah naik, aku pon try test la buat gak benda tuh. felt craft nh kena rajin try and error.  (:

Hadiah besday si pemain tarik tali *_^

  kad biodata diri. projek first untuk KO-K kraftangan. actually, itu gambar siput. tapi lepas aku bagi effect poladroid kat gambar tuh, mata sesungut ngan mulut dia hilang. haha. terima jela seadanya.

Kalau nak yang laaaagi mencabar. korang wajib-mesti-harus cuba yang ini. chinese paper cutting. 

aktiviti seni masa sekolah rendah. kan? sapa setuju angkat tangan ~

lastly, baru kita terjah favourite achievement aku. anyaman tikar. lepas dah siap, kena frame kan pulak. walaupun ini last minute punya idea tapi aku sangat-sangat-sangat puas hati. the best part is, aku guna 100% barang terbuang  (: 

tapi dah submit kat cikgu. wuwuwu.. 

eh. bangun! bangun! apesal tidur kat sini? haha. maapla entry aku poyo. wuwuwu :(

Oh sebelum tuh, meh tengok PreOrder tshirt muslimah zariya kat album ini. kalau suka order aje.



Terima kasih daun keladi baca entri ini.
Esok-esok datang lagi. Bai !

4 orang Jual Pantun:

Heidi Shafiq said... [Beli Pantun]

gmbr anyaman tu wat nostalgia sekolah aku kembali.. :)

Anyss said... [Beli Pantun]

hye fatin...

wah! kreatif jugak awk nie.
good work! suke benda2 kiut mcm nie.hukhuk...

Nadzirah said... [Beli Pantun]

heidi : ea? tp yang nh susah sket. menanges ak buat.

anyss : TQ

Nadzirah said... [Beli Pantun]

@Anyss hai anis :)tQ