Followers

Saturday, February 5, 2011

Oh, Tidak !


.Assalamualaikum.

wah ! lame sesangat tak hupdate  belog ini. hari-hari bukak tengok hupdate kawan-kawan laen. tapi diri sendiri punye belog tak hupdate-hupdate. malas betol diri seniri nh. boleh effect markah evaluation jadi menantu ini. OK. itu statement gatal.

Cuti dah nak abes ok ! esok dah nak balik penang. tak sanggup mak nyah ! segala mimpi indah akan tukar jadi nightmare. paling tak syok, kene makan makanan yang tak memenuhi selera balik. huk. huk. SADISNYE !

mummy, badan saya panas balik. demam. boleh postpone tak jadual untuk balik USM? bolehlah..... ;(


okla korang. otak tak boleh pikir waras-waras nh. demam.. huhu. doakan aku cepat sembuh ok. !

Oh sebelum tuh, meh tengok PreOrder tshirt muslimah zariya kat album ini. kalau suka order aje.


Terima kasih daun keladi baca entri ini.
Esok-esok datang lagi. Bai !

5 orang Jual Pantun:

mummynana said... [Beli Pantun]

heheh balik study rajin2 okk? heheee

mummynana said... [Beli Pantun]

o yer pasal blog dgn mobile view blogspot ase ade feature itu...

http://www.ipietoon.com/2010/12/new-bloggerblogspot-mobile-template.html

cube try test k! ;)

Nadzirah said... [Beli Pantun]

tQ mummy :)

PinQib said... [Beli Pantun]

kite pun sama. nak update blog jadi cam malas jer
haipp!!!

kena rajinnn


GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|


Sorry lama Tak SINGGAH.

mzhany said... [Beli Pantun]

sama sama ok nanti akak dtg lagi;)