Followers

Thursday, January 20, 2011

Seminar Al-Falah


.. Assalamualaikum ..

Oh betapa rindunya kamu pada saya. kan.? lama sangat-sangat-sangat tak taip entry. kebizian pada tahap tertinggi. nak bernafas pon tak sempat. Maka mari taip entry yang ini laju-laju 

Weekend yang lepas, aku berjaya mengisi masa lapang yang ada dengan perkara berfaedah dengan menjoinkan diri untuk Seminar Pemikiran Kreatif Al-Falah. sangat bangga dengan diri sendiri! hihi. Kitorang combine 3 universiti belah utara. USM yang sangat maju, UniMAP yang sangat besar dengan UUM yang sangat berunsur semulajadi. teruja sangat-sangat dapat jumpa student-student Uni lain. ingat nak tambah koleksi boypren, sekali yang pergi adik-adik la pulak. keciwa T___T. 
(sila jangan baca dengan emosi serius) 

Mari jamu mata sebentar ;)

Kekurangan 3 orang jejaka kacak, tampan dan bergaya.

Cikgu-cikgu USM yang jelita (erk?)

Baru cukup korum. Tapi gambar gelap pulak.

posing versi sangat ayu ...

masa awal-awal tuh, syok, lepas tuh tak syok kejap, lepas tuh syok balik... ape-ape pon, memang mantap sangat pengisian seminar nh. dapat belajar sesuatu yang sangat berharga. Akan ingat perkara itu sampai nafas yang terakhir. (seriusly) 

Kepada kawan-kawan group, Atik yang ade belog-Anis yang mata cantik-Neyza yang suka senyum-Thia yang berkulit bersih-Dee yang kuat pot.pet.pot.pet-Aminah si bakal wartawan-Nisya yang Ex-rumate-Afiqah yang garang-Nawal yang kejap sedih kejap suka-Ejat si orang noghori-Due si engineer muda-Din yang tidak cakap kalau tidak tanya-Syafiq yang hanya senyum bila orang tanya-Azam si rambut cantik-Wan yang tipu aku sebab malu nak bentang-Raja yang tak boleh makan telur-Yu Di si orang pulau pinang campuran indonesia-Afiq yang banyak cakap-Pali yang saya dah tak ada idea nak komen ape, Friendship sampai bila-bila Hokey? ! Suka sangat bila korang panggil aku cikgu ~

baiklah. haruslah aku berhenti menaip sekarang sebab asaimen tak berusik lagi. esok mahu submit. weekend ni pon ade plan jugak.. hehe :P c u in the next entry. pssst.... cuti lagi 7 hari la. YEAY !

Terima kasih daun keladi baca entri ini.
Esok-esok datang lagi. Bai !

3 orang Jual Pantun:

nisya salihin said... [Beli Pantun]

g mana dee tau blog kamu???

Encik Luncai said... [Beli Pantun]

sori komen tiada kaitan dengan entri.. nak ajak join Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal dan Berat 2011

PinQib said... [Beli Pantun]

aawak blajar kat USM ke maktab ??


GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|


Sorry lama Tak SINGGAH.