Followers

Friday, September 30, 2011

nak hadiah, kak ? :)


..Assalamualaikum..

pin ! pin ! ampa semua mesti suka barang free kan? *senyum*

maka, haruslah korang join giveaway dari butterfly garden shop. taip selaju mungkin. sebab dateline semakin hampir. ade lebeh kurang 1 jam lebeh je sebelum dateline :)

mula-mula, mestilah kene wish HAPPY BIRTHDAY kat Cik Wani dulu. semoga panjang umur, murah rezeki dan diberkati :)

OH ! shawl dan tudung yang ade kat butterfly garden shop adelah sangat ohsem. semuanya cheq suka. korang kalau tengok pon, kompem suka ! *wink*




kan? cakaplah korang tengah kira duit dalam purse kan? sebab tergoda dengan semua collection kat butterfly garden shop. harga tak jadi masalah. sebab sangatlah reasonable. kan? (kan lagi) itu aku  baru tunjuk sikit kalau tunjuk semua, kompem berpinar mata. HAHA!

cepat ! cepat ! cepat ! heee :)

-TAMAT-


Terima kasih daun keladi baca entri ini.
Esok-esok datang lagi. Bai !


2 orang Jual Pantun:

mas saari said... [Beli Pantun]

salam perkenalan dari blog Mak Dara..
happy blogging ya!

aimaniman said... [Beli Pantun]

salam perkenalan juga.. tahniah sbb terpilih sbg blog pilihan mak dara... n akak dah folo dah