Followers

Friday, October 7, 2011

kau suka yang comel-comel. OH ! itu OHsem :)


Assalamualaikum

very the terkejut aku tau bila tiba-tiba tengok follower bertambah. bila kaji dan terus mengkaji, rupanya belog aku jadi belog pilihan mak dara :) thanks mak dara !

Semester nh aku cuma ada 1 kelas je dalam sehari. hari jumaat pulak takde kelas langsung. *balikkgawalyeay!* maka, aku decide nak buat bisnes bagi mengisi masa lapang. T___T


keychain/hp strap daripada felt. klik image untuk jadi besar gedabak !

handmade yang penuh kasih sayang.ececeh. haruslah~ tapi design takla terhad macam yang aku tunjuk kat atas nh je. boleh request jugak design lain. kalau nak yang ready stok punya pun ade. atau mungkin korang nak selain dari hp strap or keychain pun boleh. insyaAllah :) email je aku missnafa@gmail.com and aku akan jawab pertanyaan dan terima tempahan korang dengan hati terbuka. harga? lingkungan RM3-RM5 bergantung pada design. boleh deal punya !




Terima kasih daun keladi baca entri ini.
Esok-esok datang lagi. Bai !

6 orang Jual Pantun:

jemarisuri said... [Beli Pantun]

salam kenal, nti blh lah sy tempah ngan awk utk keychain tu...next time ye...bye

Husna Lana said... [Beli Pantun]

comelnyaaaa ! kreatif sgt. nanti buat la tutorial. hehe

Redbloodsnow said... [Beli Pantun]

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee super cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

FaFa said... [Beli Pantun]

@jemarisuri
salam kenal balik. ok. insyaAllah. ade rezeki nanti ade la.

FaFa said... [Beli Pantun]

@Husna Lana
insyaAllah. kalau rajin & ade masa :)

FaFa said... [Beli Pantun]

@Redbloodsnow
thanks :)