Followers

Thursday, January 6, 2011

Macam mana kalau tiba-tiba TERsuka?


..Assalamualaikum..

Hai belog. Hai readers. Semalam tengok Tinker Bell. Maka, rancangan untuk update tergendala. Sangatlah childish aku.. Tapi rindu aku pada kamu adalah membuak-buak. betol. aku tak tipu. hihi  ;P

Aku kan, nak cerita benda ni dari jumaat lepas lagik. tapi, hari ni baru aku dapat ambik sikit masa nak taip entri. (alasan orang malas) T___T Aku tak ada ayat sedap la nak start entri. ni pun dah 3 kali aku dok taip, padam, taip, padam, taip dan padam lagi. aduh. kebas tangan !

Ok, balik semula ke Jumaat lepas. Aku tak dapat tidur pada sebelah malamnye sebab bibir aku tak berhenti-henti senyum sampai pipi aku lenguh kiri kanan. Seseorang yang aku nak gelarkan sebagai Mr. F call aku pada sebelah siang. bahagia. *_* Aku rasa kan, macam dah TERsuka la dengan dia. (blushing)

[Gambar : Google]

Tapi kan.. aku macam tak ready lagi nak bagi komitmen. eh.. macamla Mr. F nak sangat bagi komitmen dekat aku. HAHA. (harus gelak dengan huruf besar sebab aku tengah berangan jadi HOT) Oh. boleh berenti gelak sekarang. Malu. Malu. Kepada Abang Sein, jangan marah. i sayang dekat u sorang je. promise !

Sekarang ni musim mengawan ke ek.? aku tengok macam ramai je tengah angau macam aku.. teehee :)

Eh. ini adik ke, abang ke, or Mr. F ke.? ;P

Terima kasih daun keladi baca entri ini.
Esok-esok datang lagi. Bai !

9 orang Jual Pantun:

Lis Amir said... [Beli Pantun]

tersuka, lame2 nant bleh jadi terpikat. hihi :P

salam perkenalan :)

nisya salihin said... [Beli Pantun]

ALLAH haaaiii...
sapa lagi la mr f dia tu kalo
bukan fahrin..
HAHAHHA

Nadzirah said... [Beli Pantun]

Lis : tuh yang takot tuh.. hehe.

Nisya : yeay ! abg body call ai.. ah.. bertambah..tambah..bahagia !

one2paii said... [Beli Pantun]

lu jgn lama2 bai..baik lu sambar die cepat2...sebelum gua yang sambar mr F luh..hahha..suh die masuk minang cepat2..hahaa..

PinQib said... [Beli Pantun]

haha. memang camtu perasaan orang pngil berbunga3
ahah

| Perlu MALU jadi single |

iefa :) said... [Beli Pantun]

musim mngawan?? ahaha.. minat sgt2 kt tinkerbell.. wahh... s0o, cute. :)

LORD ZARA 札拉 said... [Beli Pantun]

ho ho ho...

siapakah?

XD

Norfa said... [Beli Pantun]

tersuka..lama-lama tercinta pulak.. hehehe..pernah lalui la..teng3.. kikiki

anda di tagged..
http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/jom-pakat-main-snow-saya-dah-dapat.html

Nadzirah said... [Beli Pantun]

one2paii : hehe.. aku ngan die tgh stdy ag kot. cmne nak suruh masok meminang. tah2 aku je yg syok seniri :)

pinQib : keh3.. betul la kot noh.? tp x mau ade perasaan tuh. belum masenye.. :)

iefa : haah. mksdnye musim spesies blainan jantina tertarik antara 1 sama lain. minat sangat !

Norfa : semoga mulut kamu masin. erk ! hehe