Followers

Saturday, January 1, 2011

Tahun Baru 2011 dan harapan baru !


.Assalamualaikum.


Oh ! sangat cepat masa berlalu. Anyway, lets have a new and better start for this coming new year ! :) Hello 2011. 

Close your eyes and start making your wish ! 

Saya nak jadi yang lebih baik daripada tahun lepas :)

Semoga mereka yang sangat saya sayang ini akan dipanjangkan umur dan sihat selalu.

harap juga kita akan lebih dimurahkan rezeki dan seterusnya boleh jalan-jalan lagi, Yeay !

Persahabatan saya dengan mereka-mereka ini berkekalan. 



ok. lets stop here. tak kan wish yang annoying pn nak state kat sini kan. malu. malu ;p

Ya Allah, sesungguhnya hanya pada Mu aku menyembah dan hanya pada Mu jualah aku minta pertolongan.

5 orang Jual Pantun:

Alynn Notnot said... [Beli Pantun]

happy new year :)

hrp2 dpt capai azam semua ye!

Jemput datang jenguk blog yee ; "This is my story".

JIJI YU said... [Beli Pantun]

muehehe..smoga tercapai azam2 baru tu..yang azam forward takder ke..

TiMmiE said... [Beli Pantun]

smoga tercapai semua impian kamu..yg annoying pun. ^^

deAnza-wAnda said... [Beli Pantun]

may all ur wishes come true

Nadzirah said... [Beli Pantun]

Alynn : terime kasih :)

Jiji : Azam forward, tak payah cerite. banyak sangat. heee :)

Timmie : Amin. makbul doa kamu.

deanza : tQ wanda .