Followers

Tuesday, May 25, 2010

gula hati saya :)


selamat datang ke blog aii yang berhabuk tebal ini :) lama sangat dah tak update blog tercinta nh. malas ade, penat ade, busy pon iye.. so, petang curi mase jap, utk "CUCI" blog terbiar nh :) 

untuk mase sekarang, rutin harian berubah same sekali. kalau dulu masa kat usm boleh sesuka hati bermalas-malasan, tidur sepuas hati and on9 sepanjang hari.  tapi, untuk sebulan nh, tak sangke aku seolah-olah telah menjadi wanita bekerjaya yang unggul. wakakaka!~

lazimnya, mcm nh la jadual eh >>

bangun pagi > menyebok kacau umi > mandi > solat & bersiap > sarapan > OFF to school!! weeeeeee >balik sekolah > rehat badan > tengok tb > mandi > makan malam > menjadi rajin > ZzzzZZzz!~
selama nh, ingatkan jadi cikgu tue goyang kaki je, rupanya fuh! memang tangkap lentok bila sampai rumah. dalam kereta pon dah selamat dulu. (naseb baik ayah yang drive) kalau nak tau banyak-banyak pasal portfolio special education teacher nh, korang baco sendiri kat sini.

student tak ramai pon. ciput ye. (tapi berpeluh nak jage) memang ade peluang gak korang nak kurus or kene migraine kalau korang nh datang sekolah dengan lenggok itik je.  ok, let me introduce u ols my little sweet heart :)

:: amirul ::
beliau nh anak orang asli. memang hyper n suare berpotensi untuk pecahkan gegendang orang lain. mamat nh minat betol dengan heels gue. hari2 mesti mau try. haha. kalau die lalu sebelah je, mesti nak cuit2 orang. comel :) badan kecik je. kalau tibe2 die speakong asli ngn aku, rase nk gelak guling2.. tabiat buruk mamat nh suke jawab soalan yang kite tnye utk org lain.

:: illias ::
my little fella~ hari nh je dekat 5 kali die peluk, cium aku. (xkesah pon sebab adik aii yang f1 pun still kiss aii) tanye die, sayang cikgu ke? haah :) wuuu. tiap hari mesti akan ilang from kelas. aduhai! panik gak nak cari. rpe2nye lari g bilik akses tgk upin&ipin dengan kak lily.

:: fazlina ::
the 1 & only flower in the class. feewitt! cik bunge nh perangai pelik. boleh lawan jerit2 ngan amirul. rase nak jolok anak tekak die. kadang2 tengok muke die, kesian je. mak bapak tak amek pusing ke.? tahla. *_* 

:: abang ::
hoho! yang nh hero kampung. die la yang paling pandai dalam kelas. tapi cakap gagap. lambat. penat tunggu. wakaka! (ish,xbaik ejek org) die nh, suke sangat buat keje ikot mood. ewah2. datang sekolah, jangan nak mengade.! semalam die kate, cikgu, hari nh xd mood nak belajar. saye tak sehat. heh? maka cikgu fatin jawab, kalau nak pandai mesti belajar. xboleh ikut mood. ok, settle!

:: thevaraj ::
dey ini memang menaikkan suhu darah aku ke tahap menggelegak! ske berangan mase dalam kelas. bile suro buat keje sikit, penat! lah, duduk je pon. kalau tibe hangim die, sesuke hati je xmau buat keje kite bagi. maka, dapatlah habuan enak from aku. haha! (tp xla kejam ok) rumah die belakang sekolah je. hek eleh! xchallenging ah nak g sekolah. best pren die, abangla.

2 orang Jual Pantun:

iqbalsyarie said... [Beli Pantun]

haha..bestnyew!i enjoy read this!pengalaman yg sgt menarik~baguslah...berbakti dgn ikhlas ea.Kerja yg baik bukan sahaja menyeronokkan dan menguntungkan,sebaliknya ia juga suatu lombong pahala bagi org yg berusaha menggalinya~moga terus bersemangat!keep updating~

MissNafa said... [Beli Pantun]

tQ untuk sokongan tue. terhibur sangat ngan dyorang tau :)