Followers

Monday, May 3, 2010

.T______T.


Hari Ini : 03052010

status : R.I.N.D.U + B.O.S.A.N + T.A.K.U.T

mula dari hari nh, tinggal 3 hari lagi untuk paper HET123.tapi hati dah sampai rumah. :( tertekannye! (lagi bengang bile rumate dah bergolek-golek kat rumah. arghh!)

hari tue adik tercinta aku call.
nina : Long, bile ko nak balik nh?
me : minggu depan. jumaat. 7 mei.
nina : 7 mei (sambil kire 1 sampai 7) bukan esok ke jumaat? esok la kan ko balik. kan long?
me : (dah nak menitis air mate nh) bukan la dik. minggu depan. kan ade 7 hari lagi tu.
nina : nape lambat sangat?
me : sebab exam lah. paper tak habis, so mane boleh balik awal.
nina : owh. long, nanti bile ko balik jangan hantar ngan jemput nina pegi sekolah eh. 
me : nape plak?
nina : sebab takut. nanti ko bukan reti bawak moto.
me : (dalam hati : siap ko balik nanti!) hek eleh! kaklong ade lesen la.
nina : tak nak lah. tak caye kat ko. long, balik nanti masak ayam masak kicap ok?
me : for sure.

lepas tu, saye cakap nak letak phone la. nanti suro umi call balik.
dalam entry nh, nak bagi tau kat sume orang, tak sabar sungguh mahu pulang. umi pun dah hari2 telefon. memang rase macam nak terbang balik rumah sekarang je. nasib baik la ade exam ag. waaaaaaa~
tolong lah sabarkan saye!

haa..this is nina :) dulu hari-hari call ajak main pet society. apakah? ingat kat USM nh duduk goyang kaki ke dik? dahlah berukband mengong. wifi plak blog game dalam FB. maka, saye tpakse jadi lebih matang *_*
p/s : dye tak ske saye panggil dye adik. ngee =P



*tadi ade baca cerita pasal adik yang brilliant gak kat page cik areen..uhu..makin rindu la saye kat si gemok nh..wuuu :( *

nota kaki : saye masih belum sentuh buku yang suci itu. tolong la marah saye. moga-moga saye insaf. :(

17 orang Jual Pantun:

nisya salihin said... [Beli Pantun]

sabo2...ingat paper akan dtg tu.

miss hav0c said... [Beli Pantun]

nanti pulangla yer dik

MissNafa said... [Beli Pantun]

ampa : ceh! bole la kata. dah tinggal kami sorg kat cni. tdo pon xtutup lampu :(
miss havoc : sehari macam setahun :(

Kapten said... [Beli Pantun]

dia x percaya kat ko tu
ada apa2 kes ker? muahaha

Shahrul Azrie said... [Beli Pantun]

jom balik rmai2

nisya salihin said... [Beli Pantun]

alo ampa. 6hb nie kami balik la na..=)

Nurul Farhana said... [Beli Pantun]

hep. cepat study! cepat! (tolong-marah-rujuk-kat-nota-kaki)

ok. gud luck for your exam! =]

aisyah said... [Beli Pantun]

stttttttttttttuuuuuuuuuuuuudddddddddddddyyyyyyyyyy
la.....main 2 je bnyak..hahahahaah

MissNafa said... [Beli Pantun]

kapten : adela.dahsyat gak kot.segan la kalau 1 dunia tau.hehe :)
azrie : jom2. ko balik mane?
nisya : *_*
farhana : oh2! takutnye. ok2. mlm ini stdy~
long : haaa? xdgr la..hehe

Kapten said... [Beli Pantun]

haha. dah agak dah
kesian adik ko trauma

Bro Framestone said... [Beli Pantun]

menarik la...

erm masakan untuk bro sekali leh huhuhu

BroFramestone Blog

MissNafa said... [Beli Pantun]

kaptn : alah..baru sekali. x pk ak nye trauma ag.
bro framestone : ok. no hal. haha. delivery service ag :)

iqbalsyarie said... [Beli Pantun]

erm...saya pun sama tak sabar nak balik cuti.Tapi saya cuti 5 jun ni,seminggu aja.Huhu...lmbat lg~

miMiE aZiMaSK ^V^ said... [Beli Pantun]

haiippp saya marah niee.. saya marah niee!!!

sila baca buku... heheheheehehehe

good luck!!

Bro Framestone said... [Beli Pantun]

he..23x boleh ke delivery nie huhuhu

BroFramestone Blog

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Beli Pantun]

.hari ni 7hb =)

MissNafa said... [Beli Pantun]

iqbal : saye dah cuti!! semoga awak berjaya jawab exam. nanti enjoy cuti ok~
mimie : dah abes exam! xtakut dah org mara~
bro : hehe :)
intan : haah! 7 hb.. weeeee :) dah free!