Followers

Friday, May 7, 2010

kenapa eh?

lepas bertungkus lumus menjawab exam, sampai rase nak pecah pale otak ini, maka exam abes. weeeeeeeee :) seronok!. (blog pun bersawang sebab terlampau sibuk perah otak) iye ke? haha :)

maka, pukul 1030 pagi tadi, bus mayang sari from pulau pinang bertolak balik seremban. rase macam pemandu bus tue bawak lambat gile ah! tido, bangun, tido lagi, bangun lagi. tak sampai2 jugak. aduhai :( bile sampai kat seremban, alah.. umi xsampai lagi. ok, solat dulu. lepas tu, pusing la terminal 2 banyak-banyak kali. bosan. seram pun ade. kiri kanan depan belakang, mesti ade orang bangladesh, indonesia, pakistan. wah! rase macam pegi dok negara lain plak. *sigh* 


lari topik nh. sebenarnye nak cerita pasal pakaian. (melalut kan?) hurm, mase tengah bosan tunggu umi, mata saye macam biasa la. mesti nak pandang semua orang. mase tengah observe2, tibe2 nampak sum1 nh. dari cara cakap, n yang paling obvious muka dia, saya yakin dia melayu. baju dia, memang ............ (speechless) tak paham la. kawan2 dia yang non-muslim elok plak pakaian. tak cukup sangat dah ke kain kat Malaysia nh? boleh pakai dress yang tak tutup peha. aku yang perempuan pun malu nak tengok. kalau badan kurus ok ag. nh. alahai, tak sampai hati nak cakap. kenapa? 
saye pun xla baik sangat, tapi atleast pakai la yang elok2 sikit. ish.. tak paham la. tutuplah sikit aurat tu, malu tau! malu! menyampah pun ade. pakaila yang macam kartun tu pakai. saye pun pakai biase2 je. tapi at least tak la sampai orang nak pandang pun malu!~

7 orang Jual Pantun:

Adziim said... [Beli Pantun]

Sebab dia terikut-ikut dengan dunia barat mungkin. Try baca entri latest Sepet. Ada terangkan kat blog dia kenapa nak pakai seksi2.

Mr Kamikaze said... [Beli Pantun]

Tuelah kejadian rogol menjadi berleluasa krn pakaian wanita yg seksi sgt...

MissNafa said... [Beli Pantun]

sepet? hehe. alamat blog ade? nak bace :)
memang pon. rase nak sedekahkah die siket kain. kebetulan beg saye penuh dengan baju. hee :)

MissNafa said... [Beli Pantun]

betul2. segan sebenarnye nak cerita. sbb benda nh pasal kaum sendiri. tapi, heei.. tak tau la~

iqbalsyarie said... [Beli Pantun]

blog bersawang?haha...kalo nak compare ngn saya,sy lagi jarang update dan lebih dasyat drpd sawang.haha

Amirah Rashid said... [Beli Pantun]

ni la akibat ikut pengaruh barat. smoga kte dijauhkan drpd jd mcm tu. :)

MissNafa said... [Beli Pantun]

memang pon..amin..same-same la berdoa!~