Followers

Tuesday, May 11, 2010

selamat pagi, cikgu!~

nee.noo..!~
lame sudah tak di update blog ini.. busy tau hari2..? yesterday was my 1st day at school. sometimes, it bored, but sometime its exciting! walaupun, perut sakit gile sebab takut sangat, tapi bile student datang and panggil aii C.I.K.G.U.. feewiit! memang berbaloi.. seronok weyh! percayelah.. :) tapi, alahai, bile cuti kene bangun pagi, malas! seriously malas! tapi takpe la kan, kami guru Malaysia punye pasal. hehe :) owh, lupe plak. sebenarnye, aii kene buat intership 1 bulan kat sekolah.


ok, sedkit latar belakang sekolah. sek. keb ??????. dalam kelas tue, ade 5 student. (gambor blum sempat amek sebab maseh malu2) amirul, abang, thevaraj, fazleena, dengan illias. wuu!~ Illias tu sindrom down, ske bagi flying kiss kat orang. seram..seram.. kalau abang pulak, pandai, cuma lambat sikit. cikgu tu kate, thevaraj tu ade tharik.. (sawan) amirul, baru pagi nh datang. orang asli, kecik & suare dia, memang, lantang sangat. pekak aii! fazleena plak, sorang2 nye bunga dalam kalangan kumbang nh. xp2, seronok u. (ehe, gatal!) 


ok2, mase untuk kembali kerja. diorang tengah PJ tuh. so aii nak observe2 gak. mane tau kot2 boleh join lari2 walaupun aii pakai heels kan? baru challenging!~ kuang3 :)

3 orang Jual Pantun:

ZiErWa zAiNaL said... [Beli Pantun]

wah,..best2...
kalau sudi komen la entry saya..
duka dalam gembira

nisya salihin said... [Beli Pantun]

sempat lagi tu..ihihih...haha

Kie-yu said... [Beli Pantun]

woh~
lari pakai heels
kelas u ols!