Followers

Monday, May 31, 2010

nee noo !~

setelah sekian lame... meng"update" kembali blog yang calca merba ini!~ Kali nh nak jawab tag from miss anajoe :) TQ.. mengisi ruang blog yang sangat kosong nh (sape suro malas update, kan?)


MAKA... jangan sia-siakan emas yang sedang berjalan ini. kita tengok ape yang buat.

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

untuk selesaikan undang2 no 1, aii pergi kat folder ~terbaek;; yang ade simpan macam-macam gambar. pastu cari folder no 8. name folder dye camping.

pastu, g plak kat gambar no 8. haa!~ nh gambar nyer >>

(gambar syok seniri nampaknyer!~)

post the photo along with the story behind it. phew!! mahu cerita apekah..??! lupa suda :( tapi nanti xlengkap syarat pulak.. huhu..

kalau tak silap, gambar nh photographer tue amek mase kitorang buat makan kenduri besar exco SJAMUSM sidang 09/10. memang happening ah makan-makan nh. macam-macam ade. spaghetti, nasi goreng, sandwich, buah, kek. pendek kate pecah perut ah nak makan. siap last sekali kiorang wat permainan sape kalah kena habeskan makanan. haha!~ 

kek nh plak adelah untuk acara bulanan yang tak pernah fail kitorang adekan. birthday exco. kalau tak silap, ini birthday tini. ogos rasenye (pelupa betol la!) tulah kek dye. 

haaa... mase tengah masak-masak nh kan. ade la sorang pak arab nh. bole dye nak ngorat kite. ceh! xmahu. kite semangat malaysia. xmau la kawen ngan orang foreigner. kan? haha! malam tu gak kitorang buat karaoke, senamrobik & main game yang best-best gak. masak kenduri nh adalah yang terakhir. lepas tu, bila pindah ofis baru, dilarang masak-masak ag. alahai :( xbest betol. ok.. the end~

syarat akhir... tag 8 orang lain.
  :: cik nisya ::
  :: kaklong ::
  :: mia ::
  :: deqya ::
  :: zierwa ::
  :: tinah ::
  :: haniz ::

p/s : kepada yang di tag, selamat jawab tag :) !

4 orang Jual Pantun:

ZiErWa zAiNaL said... [Beli Pantun]

eh2..kite ade la..hehe.. terima kasih,. akan dijawab ye..

kalau sudi komen la entry saya..
selamatkanlah

aisyah said... [Beli Pantun]

ni pom kek brthday sy gk..
wawa buat2 lupe yek....

FarhanaDr said... [Beli Pantun]

Baru jek pulang kembali ke dunia blog.. Hehe.. Kalau berkesempatan ku buat ye.. Thanx for the tag miss nafa.. =)

Kie-yu said... [Beli Pantun]

hee~
tgk gambar tu mcm nak tepek kek tu kt muke org je
btw cute!

Cite psl Crocs ada di sini~