Followers

Wednesday, December 8, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan


..Assalamualaikum..


Demam Blog Popular Malaysia masih belum kebah. Korang semua boleh tengok keputusannya kat sini. Sekarang demam Blog Baru Pilihan pula yang menyerang blogger-blogger Malaysia kini. Aku pun dah turut sama berjangkit dengan mereka-mereka yang dilanda demam ini.. T____T




Undian kali ini khas untuk blogger baru yang start berblog tahun nh (2010). Kiranya orang macam aku la.. :) aku start tulis blog masa birthday ayah. 29 Mac 2010. Entry pertama aku adalah sangat tak best dan aku sangat malu .. ! oh.. ye. ni link entry first aku :
http://anakpakcikanuar.blogspot.com/2010/03/rising-of-star.html


Aku tulis blog just untuk suka-suka dan kongsi cerita. kadang-kadang aku lupa jap pasal blog. busy la kononnye. aku cuba-cuba masuk BPM nh pun untuk suka-suka. at least, kalau tersenarai.. ada la juga orang yang akan datang baca blog picisan aku ni.. kan.? terharu sebentar *_* nak jadi macam Fatin Liyana tuh memang adalah sangat tak mungkin.. tsk.. tsk..


psst.. kalau aku tersenarai.. tolong undi ea :)


terima kasih daun keladi. setiap hari tabur undi. biar ranking jadi tinggi ~
  

8 orang Jual Pantun:

Siti Aisyah said... [Beli Pantun]

blog hang memang tersenarai pon..
hehe..

Nadzirah said... [Beli Pantun]

tQ

meaw said... [Beli Pantun]

good luck eh :)

Amir Naufal said... [Beli Pantun]

singgah sini...tahniah ye tercalon utk BBPM...gud luck ye..follow me back ok..:)..salam perkenalan.

Elyanas ~Elvy & Hakeem said... [Beli Pantun]

hye all the best :) meh sggh sn lak http://elyanas.blogspot.com/

nnt awk tggl jejak..sy follow blik :)

ezloveycraft said... [Beli Pantun]

gud luck okeh
;)

Rafina Mimi Zairul Murni said... [Beli Pantun]

sis dah follow blog ni..sila undi nombor 88 pada link http://bpm-undi.blogspot.com time kasih atas kebaikan anda..jangan risau kita bukan sekumpulan :)

.vna erman. said... [Beli Pantun]

blog walking
follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com