Followers

Friday, April 15, 2011

Balik rumah & Family Gathering :)


.Assalamualaikum.

hai semua :) kejap je masa berlalu kan? aku rasa macam baru je celebrate new year. budak-budak kecik pon, baru je start sekolah, alih-alih, aku dah nak duduk final exam. haish. tapi aku, hari-hari kata risau nak exam, belajar tak jugak. *ketuk kepala*

since kelas dah habes and study week dah start, aku pun balik kampung :) dah bagi tahu kan dalam entri ini. aku tak rasa menyesal langsung balik. walaupun xstudy hape pun. *mcm la skrg nh aku stdy* instead of rehat-rehat kat rumah, aku buat pertama kalinya dapat join family gathering. huhu. (untuk family gathering sebelum2 nh, selalu je tak dapat balik) excited sangat tau ! haruslah aku makan, langsung tak ikut sunnah nabi. T____T kenyang sungguh. 

peringatan : sila bersedia untuk scroll down tak henti2. heee..

menu : nasi arab, sambal daun kayu, rendang uwan, lemang
punyalah banyak makanan. memang lepas gian kaw!

muka terperanjat orang nak snap gambar :)

esok : makan kenduri. pon sodap. ade tapai. makan lagi !
 
my relatives from Singapore :) 

again. my relatives from singapore & also us from N9. :)

main purpose family gathering nh, just about to celebrate my relatives je pon. they came all the way from singapore untuk pergi kenduri yang esoknye tuh. but then, my aunt decided to have a small family gathering for us too. so, enjoy jelah kan. hehe. makan free, jumpa relatives, kacau budak2 kecik. exciting kan? will remember this moment. ALWAYS.. eh jap, TQ untuk acik aishah utk makanan & gambar2 nh jugak. (lupa nak transfer gambar yg kat dalam kamera sendiri)

ok. tamat! nanti aku nak cerita ape yang jadik mase nak OTW nak balik USM plak. tunggu ok. tapi maapla. cerita dah basi. heeee lagik sekali :)




Terima kasih daun keladi baca entri ini.
Esok-esok datang lagi. Bai !




Untuk pre-order tshirt muslimah zariya korang boleh view katalog kat SINI. ada banyak design baru update :) Berbaloi! 


4 orang Jual Pantun:

Jard The Great said... [Beli Pantun]

insyaAllah dtg lagi. hehehe =)

fyna said... [Beli Pantun]

nasik arab? xpenah mkn lg..ekkeke

Nadzirah said... [Beli Pantun]

@Jard The Great
time kasih kak jard :) wah! teruja ~

Nadzirah said... [Beli Pantun]

@fyna
sis fyna patut rase ta. best sgt! sbb tuh makan sampai x hengat dunia. teeeheee :)