Followers

Saturday, April 30, 2011

kau nak pukau. tapi aku tak terpukau pun !


..Assalamualaikum..

adoi. langgar pantang untuk kesekian kalinya. memang lah tak makan saman sungguh ! orang dah janji nak bagi tiket universal studio singapore pon malas lagi. pelempang satu ! 

OK. straight to the point. dari study week & sekarang dah 2 minggu ke-2 exam, cerita pasal kejadian curi mencuri + pukau tak surut-surut lagi. scary seyh ! dah la aku jenis yang suka study waktu semua orang tengah tidur. wuu :( yang ini lagi scary dari cerita hantu karipap. sebab manusia ada nafsu. hantu tak ade. kan? haish. yang peliknya, nape mesti waktu exam....

cuba korang baca notes nh :
kosmo !
sang pencuri durjana akan MENGETUK pintu bilik anda dengan sangat terpaling kuat sampai nak pecah dan roboh pintu tersebut TANPA memberi SALAM... JANGAN BUKA, malah PULAS kunci pintu tersebut, bukan pulas TOMBOL! sambung ulangkaji/ tengok movie seperti sedia kala, seperti tiada apa2 yg berlaku.. JANGAN sahut seruan mereka, kalaw dah TER tentang mata, ALIHKAN pandangan anda dgn kadar segera, kira2 tak sampai halflife sebelum anda DIPUKAU..
notes nh disebarkan dengan meluas kat usm ekoran daripada masalah pukau nh.

masa aku sekolah dulu, kawan aku sarankan kitorang pakai baju terbalik. tapi tuh sebab orang minyak. kalau pukau pun boleh ea? ada jugak yang kata bela ikan puyu. macam-macam. kalau aku, tahla. tidur mati. T__T taklah. aku baca ayat kursi banyak-banyak je.


cuba korang kongsi ngan aku something :)



Terima kasih daun keladi baca entri ini.
Esok-esok datang lagi. Bai !




Untuk pre-order tshirt muslimah zariya yang up to date lagi comel, korang boleh view katalog kat SINI. ada banyak design baru update :) Berbaloi! ada beberapa helai baju aku nak let go. korang boleh pergi BLOGSHOP aku untuk cuci mata. TQ

4 orang Jual Pantun:

Anif Abdullah ® said... [Beli Pantun]

kat usm memang dah hot issue ke weh..byk2 baca ayat kursi la..
tak pun,playing ayat2 quran masa nak tido..huhu!

Nadzirah said... [Beli Pantun]

@Anif Abdullah ®

boleh tahan la jugak bnyaknye :(
OK. Tq anep untuk advice tuh.

Diyana said... [Beli Pantun]

my mom pon ada kata pakai baju terbalik untuk mengelakkan dipukau

g.luck 4 ur exam

BudAK BaYAng-BaYAng ahakz... said... [Beli Pantun]

how about bace 3 qul sblm tido...