Followers

Friday, April 8, 2011

Tamat sudah semester ini !



..Assalamualaikum..

hello belog. hello readers. hello dunia. hihi. mukaddimah gedik...!

ahh, rase relief sangat. semua dah abes, test, esaimen, kelas, tutorial. TAPI (haruslah caps lock) SELAMAT DATANG EXAM WEEK ! *pengsan* tapi.. (tapi lagi) exam slip tak leh print. (padan muka kau! tangguh lagi) tetibe page unavailable. huhu. takot weyh. cane nak duduk exam nh? huhu

semalam, anep tegur aku kat chat FB. dye kate aku jarang update belog. jangankan update belog, jumpa MR. F pon tak miggu nh. erkk.. HAHA. maka, tuh yang aku update hari nh :)

oh. aku dah tukar template baru. tapi, macam lambat la dye ak loading. ape pendapat korang?

bye-bye template lame !

oh. tuh jela aku nak cerita. nak kemas2 la. kalau jadi malam nh nak pulang berhari raye. maap zahir batin semua. hihi. eh. sebelum tuh, aku saje nak kasik tengok laoshi mandarin kitorang + chopstick kenangan yang beliau kasik sorang satu :)

 seperti belon yang mengembang !

tadaa ! haha. xd motip !




Terima kasih daun keladi baca entri ini.
Esok-esok datang lagi. Bai !

Untuk pre-order tshirt muslimah zariya korang boleh view katalog kat SINI. Harga adalah RM2 lebih murah. ada banyak design baru :) Berbaloi ! 


4 orang Jual Pantun:

Anif Abdullah ® said... [Beli Pantun]

haha..thanks tagged aku *muka bangga
motip chopstik??nak blnja aku mee ke ape..haha..

fyna said... [Beli Pantun]

cntik la..jeles ni =(

Nadzirah said... [Beli Pantun]

@Anif Abdullah ®
HIHI. lame da aku tak tag orang :) kau nak ke aku belanja mee? sizzling pon boleh. meh la atang USM. hehe

Nadzirah said... [Beli Pantun]

@fyna
thanks fina :) suke sangat fina komen entry kite.