Followers

Wednesday, April 27, 2011

Pernah kena timbil tak?

..Assalamualaikum..

hai semua :) waa.. dah melanggar pantang. patutnye tak boleh post entry sekarang. kan tgh exam week. tapi, betapa aku nak berkongsi rasa gundah gulana dalam hati, aku langgar jugak pantang itu. OH. aku baru habes satu paper. 3 more paper to go. chaiyok untuk diri sendiri !!

korang pernah kena timbil tak? aku xtau la korang panggil apa. tapi rupa dye mcm nh la.



boleh kata tiap kali exam mesti akan jadi benda nh. pernah dulu masa kat matrik, benda tumbuh sambil take turn. kalau mata kanan kena, mata kiri baik. then, mata kiri baik, mata kanan kena balik. sadis kan. doktor kata benda nh jadi sebab bakteria. huh. tak tau la. EH ! aku tak skodeng orang tau. musim exam aku skodeng buku je. teehee :) dan sekarang kena lagi.. nak turun kafe pun aku malu. damn !! 

kalau korang baca apa yang cik adah tulis dalam entry timbil beliau, korang akan faham apa sebab kena timbil and apa petua yang korang jugak boleh give a try. TQ cik adah :) 

ok. jom sambung study balik. minta semua doakan yang terbaik untuk aku. juga, baiklah cepat timbil aku nh. sakit. gatal. malu. semua ada. tapi dugaan Allah mesti ada hikmah kan? kita kena terima dengan hati terbuka. haa... baca entri cawan dan tasik nh. best.


korang ada info lain tak pasal timbil?




Terima kasih daun keladi baca entri ini.
Esok-esok datang lagi. Bai !



Untuk pre-order tshirt muslimah zariya yang up to date lagi comel, korang boleh view katalog kat SINI. ada banyak design baru update :) Berbaloi! ada beberapa helai baju aku nak let go. korang boleh pergi BLOGSHOP aku untuk cuci mata. TQ

4 orang Jual Pantun:

Anif Abdullah ® said... [Beli Pantun]

sian kau fatin..pergila klinik,haa..den raso ekau tinjau owang mandi nih..kikiki..*gurau

Nadzirah said... [Beli Pantun]

@Anif Abdullah ®
hek eh. baru nak rase tacing. ceh ! haha. aku malas la g klinik anip. jauh. [sanggup tuh sakit. malas punya pasal] aku intai ko tuh anip. baek kau bjage2 :)

mizzura said... [Beli Pantun]

dari darjah 4 kan..tetiap tahun mesti kena...tapi skang pas dah jumpe doktor pakar dah oke dah sikit...dah tau cane nak elakkan...tula...mmg plan nak wat entry pasal penyakit ni..tapi tak terbuat2..huhu..

|Ada Apa Dengan Passportku|

Nadzirah said... [Beli Pantun]

@mizzura

oh. hee.. buat la. nanti fatin boleh baca.