Followers

Wednesday, April 28, 2010

boleh pergi jauh2 tak?menyampah!!



masok paper semalam, dah 4 paper habes...
bermakne ade 2 paper lagi yang melambai2.
boleh pergi jauh2 tak?menyampah!!

saye rase, setiap kali masok dewan exam, otak saye seolah2 kosong.. argh!! nak jawab ape nh. sejujurnye, nh la kali pertame dalam 4 sem kat USM nh saye rase mcm org yang langsung takde ilmu...!

masalah lagi worst bile saye asek terpikir benda2 nonsence.. minggu exam yang sangat penting nh la, baru nak fikir benda2 tue.. mase saye senang lenang dulu, boleh plak die pergi jauh2.. 

give me some advice please...?

namun begit, saye ade beberape berita gembira nak kongsi..hehe :) 
(tapi takla gempak sangat pun)

.: saye lulus dengan jayanye dalam JPJ test untuk motor :.
setelah saye dengan jayenye juga menghitamkan seluruh kulit tangan dan muke semata-mata nak practice motor. dahla dengan berani badak airnye amek test mase exam. kalau x lulus?? 

.: tiket balik kampung dah beli :.
yang nh statement paling penting. tQ pade KakNisya yang sudi bagi saye bawak motor anda untuk test power *kate2 orang yang tengah mabuk nak bawa motor* dan sekaligus teman saye pergi beli tiket tadi. will kenang jase kamoo sampai mati :) tapi, kalau dah beli tiket, maksudnye hati dah kat rumah la kan? (bahaye nh, ade 2 paper lagi)

rasenye entry kali nh, ala2 terabur gakla kan..? sorila, kalau korang rase tak worth bace entri nh.. tapi bagi yang dah bace, tQ and please help me.. need some strength to stay in USM for a little bit longer. and seterusnya buat yang terbaik untuk 2 paper yang terakhir. huuu :(


NotaKaki : saye tak mau jadi macam nh..maka,, doakan saye ok..??

6 orang Jual Pantun:

nabilah_2908 said... [Beli Pantun]

relax..tawakal jer... :)

wish u best of luck... ;)

MissNafa said... [Beli Pantun]

tQ Nabilah..huhu..tapi kalau dah 4 paper rase mcm org tak pernah belajar, macam mane nak tawakal..waa~

nisya salihin said... [Beli Pantun]

hahha..
sama2 cik kak...
inhale..inhale..tiap kali nek mto ng ampa
hahaha.
xder r lwk ja..

ZiErWa zAiNaL said... [Beli Pantun]

alahai bestnye bile da berjye test jpj motor...
gud luck k untuk lagi 2 paper tu..

kalau sudi komen la entry saya..
mAri kita teka??

LUKISAN PENA said... [Beli Pantun]

hidup ini adalah perjuangan...
bersabarlah...dengan rintangan dlm perjuangan...

gudluck

MissNafa said... [Beli Pantun]

nisya : hek eley..ejek la org lg..sat g ampa gak yang bawak moto cam kuda..
zierwa : hehe... yg 2 pon kaki menggigil2 tau :)
tQ 4 d wish :)