Followers

Tuesday, April 13, 2010

kempen i-Talk kat youthsays



disebabkan saye sekarang busy study? (busy study ke?)
maka saya ak dapat mau post entri baru. maka,
berhabuk la kejap blog ni.
ececeh..mahu kate diri sendiri rajen la tuh. *mungkinkah*

anyway, semasa tangan gatal2 click2 kat blog rakan2 blogger len,
terbace la pasal youthsays nih. apekah? saye pun xberapa faham.
tapi disebabkan kegigihan diri sendiri memaca dan memahami isi kandungan, jawapan pun saye dapat.
youth says : satu komuniti untuk orang 18-35 tahun. diorang kiranya dalam proses memahami dan mendekati golongan2 yang berada dalam lingkungan umur nh la. maka, selain itu, mereka jugak ada bagi reward kat members2 yang menyokong akiviti2 yang dianjurkan. contohnya, survey, kempen and macam2 lagilah.

ok, salah satu kempen diorang dalm masa terdekat nh, kempen guna i-Talk. diorang bagi nama kempen nh, i-Talk WHOA. dari ape yang saye bace from description diorang 2, dengan menggunakan i-Talk korang boleh buat free internet call, free email service, boleh check facebook n twitter and banyak lagi kemudahan lain :) saye rase kempen nih adalah kempen untuk penggunaan i-Talk dengan Handphone rasenyer. maka, kalau korang nak tau lebih lanjut pasal kempen nih, klik kat link yang bawah nh :
::: kempen guna i-Talk kat youth says :::

atau if korang berminat untuk jadi ahli youthsays or baru nk tau2 pasal youthsays nh, klik kat link yang ini :

jomla same2 join n meriahkan youth says nih. kite same2 earn reward dia. just utk suke2 kan?
anyway, pesanan saye utk hari ini, do pray 4 my success in my final exam :)
will write again in some other time~

2 orang Jual Pantun:

Syukie said... [Beli Pantun]

Jom layan youthSays.huhu~

MissNafa said... [Beli Pantun]

ye. sgt seronok. men klik2 je dapat duet :)