Followers

Wednesday, April 21, 2010

::kisah malam exam::



kalau tengok kalendar hari nh, dah 21hb April. means that, esk adalah hari untuk 1st paper saye. pelik sgt, sebab saye langsung tak ade rase takot. agaknye, esok la 2 kot baru nak ketar lutut. huhu.. kenapa la saye tak macam orang lain yang sangat hebat sebab bole concentrate time study. saye nh jenis yang cepat panas punggung. setengah jam belajar, dah start la bosan nak gerak2 la, main game la, blogwalking la, makan la, paling teruk, kejar katil then melayang terus.. *sigh* xnormal btol la mcm nh~

sebenarnye jam da pukul 10.40 pm tp saye tak habes cover lagi beberape bab. tp yakin, sebelum pukul 2pm esok akan dapat habiskan (dari pengalaman lepas :] )

disebabkan last minute punye preparation, maka malam ni saye buat2 sibok la ulangkaji (kerana nafsu malas maseh kuat lagi) tengah syok2 layan buku tebal yang kire dah jadi text wajib untuk subjek esok nh, tibe2 pintu bilik gegar2. ade orang gelak2 mengilai2 kat luar. (aduhai, xmeremang pun bulu roma sebab yang 2 suara manusia) kalo meremang pun sebab marah sangat. mereka tu jiran sebelah bilik. yang saye tau, diorang 2 macam tertinggal kunci je, maka dengan senang hati dan tak fikir masalah orang lain, diorang sepak2 pintu. (mungkin dengan harapan, pintu akan terbukak la kot) tapi, bagi saye, koang simpan jelah harapan 2. smpan baik2. frame kan, sangkut kat dinding. sebabnye, banyak mane la kudrat perempuan ni. memang tak akan terbuka pintu 2 pun. buat sakit kaki adelah. up sikit, kasi sakit hati orang lain. (terperanjat tau, tiap2 kali diorang sepak pintu tuh, huh!) nak nanges rase, kalau sekali dua tu, ok lagi, nih berkali2 :( then, lepas da sakit sangat kaki diorang 2, baru diorang berenti. senyap. tak tau pergi mane. Alhamdulillah~

tapi masalah macam nih bukan masalah yang pelik dan ajaib sangat. tiap2 hari saye n roommate saye menghadapi masalah yang same. ini dah kire baik sebab baru pukul 10.40pm. kalau selalu tu, jiran saye yang sebelah lagi ni, pukul 2 pagi pun boleh gelak mengilai2 lagi. ape dye buat, jadi tanda soal. tak mahu tidur ke, dah pukul 2. kalo saye stay up buat assignment atau memang mate sangat susah mahu lelap, meremang bulu roma dengar diorang gelak2 macam 2. pernah rase nak tegur, tapi diorang 2 senior. so, macam segan la pulak. huhu.. nasibla badan. hai, dalam dunia nh, macam2 hal boleh jadi kan?

so, kalau kamu semua ade kat tempat saye sekarang ape kamu buat???

anyway... sampai sini aje... nanti2 tulis entri lagi. nak sambung study balik nh.. sebab gangguan dah habes.

VITAL NOTICE : wish me luck..kenang daku dalam doamu :)

8 orang Jual Pantun:

Cik Num-Que said... [Beli Pantun]

gudluck ye

مريم أبو أحمد said... [Beli Pantun]

best of luck! tenang2... :)

nisya salihin said... [Beli Pantun]

hahhaha.sabor je la~~
pakcik jbtan nie pon duk
wat bising gak skrg..

Mario said... [Beli Pantun]

gud luck...

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Beli Pantun]

hurm..
even senior pn..
shows lar respect skit..
ckp jer cm2..
if yg waras 2...depa akn fhm..
gud luck...:P

hiro said... [Beli Pantun]

sedak bawa toyol..berani kah?

MissNafa said... [Beli Pantun]

Num-Que :
tQ 4 d wish :)
Cik Maryam :
tQ jugak :)
Nisya :
ampa pon bising gak..hahaha
Mario :
tQ
[[iidyLL_iceneSS]] :
panjangnye name..haha
mmg pon..xpla..dyorg da final..
sem depan da xd.huhu..sukenye :)
tQ 4 d wish~
hiro :
xmaula sume 2~

deqyalalink said... [Beli Pantun]

all the best ! :)