Followers

Thursday, April 15, 2010

TCB giveaway plak



rasenye saye update blog nh hanya dengan entry giveaway je. hehe :) xsalah cube naseb kan? korang pon bole gak join.meh2.

untuk giveaway kali nh, blog bonda or tinta cyber bOnda tgh buat 1st giveaway. katenye nak menghargai followers n readers. bagos2. saya suke :) *thumbs up* macam biasalah kan, tiap2 giveaway ke, contest ke, mst ade syarat.

bnd penting n wajib = jadi follower. DONE!
tulis entry yang berkaitan dengan giveaway ini.
(ok, mari berusaha)

Kenapa saya patut menerima giveaway from TCB ini? sebab, saye memang layak. (erk,bolehke?) lagipun, saye sangat suke dengan blog yang cerita pasal family nh. bole jadi tauladan kalau saye dah ade family nnt. (perancangan awal) last sekali, kalau dah memang rezeki saye tu, saye memang akan terus jadi orang bertuah 2. paling last sekali, nak jugak ade koleksi barang from Dubai 2 :)

msti ade banner gak. 1 kat cni n 1 kat sidebar
(tekan banner utk ke page giveaway, ok)

last sekali, tinggal link tersebut kat entry giveaway kat page bonda :)

ok.habes sume, maka dah bole join giveaway nh.

2 orang Jual Pantun:

b.O.n.d.a said... [Beli Pantun]

salam missnafa!!

bOnda sudah terjah sini!
thanks fOr jOining my GA! =)
gOOd luck ya!!
=)

MissNafa said... [Beli Pantun]

tQ bonda~